Kategorier

 • Babyshower>

  Babyshower>

 • Greta Gris>

  Greta Gris>

 • Alla Hjärtans Dag >

  Alla Hjärtans Dag >

 • Bröllop >

  Bröllop >

 • Barnkalas Dinosaurie >

  Barnkalas Dinosaurie >

Utövande av ångerrätten:
Om du ångrar ditt köp innan vi har skickat dina varor, skicka ett e-postmeddelande till kundservice@festbyen.se.Skriv vilket beställningsnummer det handlar om och om du vill avbryta hela beställningen eller endast delar av beställningen. Om du har betalat för din beställning kommer beloppet att återbetalas till ditt bankkonto senast 7 arbetsdagar efter mottagandet av ditt returpaket.

Om varan har skickats kan du avbryta köpet genom att låta bli att ta emot eller hämta ut försändelsen eller returnera varan i originalförpackning till:
Festbyen ApS
Borupvej 4
7330 Brande
Danmark

Skicka inte paketet till ett paketombud

Kom ihåg att bifoga en kopia av följesedeln eller fakturan som dokumentation för att varan har köpts från festbyen.se.
Du måste betala eventuella fraktkostnader för att returnera artikeln. Vi rekommenderar att du alltid skickar dina varor som ett spårbart paket, eftersom ditt paket då är försäkrat. Du måste vara medveten om att du är ansvarig för eventuella missade försändelser tills de registreras mottagna hos Festbyen Aps.
Om du inte hämtar ut din försändelse debiteras du för porto på 99 SEK inklusive moms.

Varans skick vid retur
Det är tillåtet för dig att titta på artikeln, men använd den inte. Du måste behandla föremålet som om du var i en fysisk butik. All annan hantering av föremålet, inklusive men inte begränsat till, att bryta tätningar och andra ingripanden som försämrar produktens marknadsvärde, är du ansvarig för.

Helium kan inte returneras om förpackningen har öppnats, eftersom vi inte kan verifiera att tanken fortfarande är full.
Om du returnerar en vara där det kommersiella värdet har minskat, erbjuder vi en återbetalning motsvarande restvärdet.

Ångerrätt:
Enligt konsumentköplagen har du 14-dagars ångerrätt. Tidsfristen beräknas från den dag varorna överlämnas till dig som köpare. Ångerrätten kan endast utövas om varan är i samma skick som vid leverans. Föremål som har packats upp från originalförpackningen återbetalas inte om inte ett separat skriftligt avtal har gjorts.

100 dagars returpolicy:
Förutom konsumentköplagens 14-dagars ångerrätt ger Festbyen dig rätten att returnera varan i upp till 100 dagar efter att du har fått den.
Returrätten kan endast utövas om varan är i samma skick som vid leverans. Objekt som packats upp från originalförpackningen återbetalas inte. 100-dagars returrätt gäller endast de köpta varorna. Portot återbetalas inte enligt den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar.