Spindelmannen

Spindelmannen

Spindelmannen

Spider-Man är en av de största superhjältarna från Marvel Comics. Spider-man visas i filmer, tecknade serier, spel, på kläder och som leksaker. Spider-man, eller Peter Parker, som han kallas när han inte har Spider-man-dräkten har övermänskliga styrkor och förmågan att klättra på väggar. Dessutom har han två nätreglage med ett syntetiskt spindelnät som han uppfann själv.

Nu kan du också bjuda in Spider-man till ditt eget Spider-man-party.
Feststaden har ett stort urval av Spider-man-föremål, både till festbordet, men vi har också massor av Spider-man-saker till godispåsen eller som gåvor till gästerna.

Se hela vårt Spider-man-urval här

Superhjältar - Barnens favoriter

Alla barn har sina favoritsuperhjältar. Vissa är för Superman, andra för Batman. Men en sak är säker: De flesta älskar och känner till Spider-Man. Den spindelbitna unga mannen som räddar hela världen från förfall genom egenskaper som atletik och förmågan att skjuta spindelnät genom handleden. Wow. Och som barn drömde vi nog alla om att bli biten av samma spindel för att uppnå exakt samma superhjälteegenskaper.

I vårt urval hittar du ett antal olika typer av tillbehör, som alla har Spider-Man som huvudtema. Det är därför ett uppenbart element för varje parti där det finns fans av Spider-Man. Men det kan också användas som en dekoration för ett vanligt pojkarum för att lyfta fram ditt barns favoritsuperhjälte. Vårt urval inkluderar suddgummi, vattenflaskor, masker och mycket mer - allt som gör att du känner dig mer superhjältsliknande och med fokus på Spider-Man.

Historien om Spider-Man

Den första icke-animerade superhjältefilmen om Spider-Man kom tillbaka 2002. Här var huvudpersonen Peter Parker, en ung student som plötsligt upptäckte exceptionella supermakter till hans förfogande. Totalt sju olika filmer har producerats med Spider-Man i huvudrollen, varav den sista är från 2019 och kallas 'Far From Home' (danska: långt hemifrån).

Perfekt för barnfester

Att dekorera ett barnfest med Spider-Man-tillbehör är en super bra idé. Detta är något som många av barnen mycket kommer att uppskatta. Det skapar en mysig atmosfär bland barnen, och de kan alla sitta och stirra vidögda på sina masker eller vattenflaskor, varefter de hittar en av sina favoritsuperhjältar. Och som arrangör av detta barnfest kan du se fram emot att se glädjen blomstra i varje barns ögon när de ser Spider-Man placeras överallt i den festliga omgivningen. Då vet du att du har gjort ett fantastiskt jobb och arrangerat ett barnfest som ditt barn sällan kommer att glömma - och som vill upprepas varje år för alltid! Vårt urval kan också användas som gåvor för barnfester - här är de också extremt väl utformade. Att få ett suddgummi med sin favoritsuperhjälte är en stor dröm för alla barn: Och du kan ge det i gåva genom att köpa det här på vår webbshop. Du kan också kombinera detta med en Spider-Man-vattenflaska, så att barnet verkligen kan känna sig omgivet av Spider-Man i sin skola.

Showing 1 - 25 of 25 items