Greta Gris

 • Bröllop

  Bröllop >

 • Label-Label Träleksaker

  Label-Label Träleksaker

 • Babyshower>

  Babyshower>

 • Greta Gris>

  Greta Gris>

 • Kreativ>

  Kreativ >

Greta Gris

Greta Gris

Om du håller en fest för Gurli Gris-fan kan du ge ett leende till alla deltagare genom att låta den söta grisen och hennes familj vara temat för festen. Detta kan du t.ex. gör det genom att dekorera festen med bara Gurli Gris - och sedan kan du vänta spänt på att se de många fansen lysa upp sina ansikten när de upptäcker att deras favoritgris har dekorerats.

Vi har ett stort urval av festartiklar, som alla har Gurli Gris som tema. Det kan vara servetter som barnen kan torka av munnen med - och det kan vara kartongplattor så att barnen också kan äta ovanpå sin favoritgris. Dessutom kan det vara engångsmuggar så att barnen också kan njuta av något kallt att dricka i Gurli Gris-stil. Och bara för att sätta pricken över i, hittar du också inbjudningar med grisen på, så du kan också bjuda in alla gäster med Gurli Pig som huvudtema.

Barn älskar att se saker de känner igen och Gurli Gris är utan tvekan något de små känner igen när serien sänds på både Ramasjang och Netflix. Dekorera bordet och gör dig redo för det stora Gurli Pig-temafestet, som födelsedagens gäster kommer att minnas länge.

Showing 1 - 37 of 37 items

Gurli Gris har tagit världen med storm

Serien är extremt populär bland många barn över hela världen. Serien kännetecknas av att sektionerna är mycket korta vardera - de tar faktiskt bara 5 minuter per. episod. Det första avsnittet är faktiskt över 15 år gammalt - det kom tillbaka för första gången i april 2004, och sedan dess har många avsnitt producerats med Gurli Gris och hennes familj, vars vardag du följer i varje avsnitt, så du får en inblick till en riktig grisfamilj. I serien möter vi hela grisfamiljen: Här är naturligtvis Gurli Gris, som är huvudpersonen, men också hennes föräldrar - Mother Gris och Father Gris - samt hennes lillebror Gustav Gris.

Hennes mor-och farföräldrar är också med i serien, och de heter helt enkelt farfar gris och mormor gris. Dessutom finns det ett antal vänner som ingår i serien och hjälper till att ge en fantastisk action och en underhållande plot. Det är just därför många barn är otroligt nöjda med den här serien. Serien visas ofta på dansk TV, och det är också möjligt att hitta avsnitt av serien på de mest kända streamingtjänsterna du har i ditt hushåll. Låt serien vara huvudtemat för nästa barnfest du måste hålla - och köp allt du behöver i vårt stora urval här på Festbyen. Vi har rullat hundratals föräldrar för att hålla det bästa barnfesten; och vi ser naturligtvis fram emot att också hjälpa dig att få ett leende för alla gäster.