Såpbubblor

Såpbubblor

Såpbubblor

Vi kommer nog ihåg dem alla från barndomen: såpbubblor. Här kan du få timmar - och timmar igen - att gå med att blåsa ut bubblor, fånga dem och blåsa nya igen. Själv minns jag ett spel där såpbubblor blåste ut, och sedan handlade det om att vara snabb! Du var tvungen att fånga de enskilda bubblorna innan de träffade marken och därmed bröt. Naturligtvis vill du också förmedla detta fantastiska underhållningsvärde till ditt barn. Och lyckligtvis kan du göra det genom vårt stora urval såpbubblor här.

I vårt urval hittar du ett antal olika former för dina såpbubblor - t.ex. vackra hjärtan. Ta en titt runt vårt urval och hitta de former som bäst passar ditt evenemang. Kom ihåg att det inte bara är för barn. Även för fler vuxna fester som ett bröllop kan såpbubblor vara mycket lämpliga.

När du handlar på Festbyen får du alltid snabb leverans. Och vi ger dig också gratis frakt om du handlar för mer än 500 kronor. Om du ångrar ditt köp har vi en annan gåva åt dig: Vi erbjuder en returpolicy på upp till 100 dagar.

Såpbubblor för alla evenemang

Det finns många evenemang där såpbubblor kan hjälpa till att säkerställa atmosfären och underhållningen. För en bekräftelse är det också extremt bekvämt att ha dessa stående på borden. Och det kan faktiskt vara för både barn och vuxna. Först ser det bra ut med dessa glänsande, välformade bubblor som flyter runt i luften. För det andra är det kul för alla att springa och andas eller göra bubblor. Naturligtvis för ett barnfest är det också mycket uppenbart att låta såpbubblor vara en del av festen. Med utrustning för att göra bubblor underhålls barnen i flera timmar.

Alternativ till ris

På många ställen kan du inte längre kasta med ris. Det kan vara utanför kyrkan, eller där du nu håller ditt bröllop. Därför kan man väl sakna något i dessa situationer. Om man fortfarande vill göra något speciellt för brudparet på sin stora dag, kan såpbubblor vara ett utmärkt substitut för riset. Såpbubblorna kan användas för bröllop både utomhus och inomhus. När många bröllopsgäster blåser ut såpbubblor samtidigt ger det en mycket kraftfull och fascinerande effekt. Såpbubblorna kan också användas för bekräftelser eller andra festliga tillfällen.

Köp för hela festen på en gång

På många ställen kan du köpa såpbubblor. Kanske kan du till och med köpa dem i ditt lokala snabbköp. Men då har du förmodligen också märkt en sak som gör ont lite: priset. Om du måste köpa många för en hel fest, går det plötsligt upp till många hundra kronor. Lyckligtvis finns det en väg runt det. Och det är att du köper för hela festen på en gång. Som du kommer att märka på vår webbplats har vi billiga paketpriser där du får hela 24 för under 60 kronor; då kan hela festen underhållas och prydas med såpbubblor för en mycket blygsam mängd. Jämfört med om du var tvungen att gå ner och köpa alla dina såpbubblor i snabbköpet är detta en betydande besparing. När du beställer dem online får du dem levererade direkt till din dörr, så att du snabbt kan stänga av en annan att göra-lista från den annars långa att göra-listan som alltid uppstår i samband med att en fest måste ordnas.

Showing 1 - 4 of 4 items