Motivlinser

 • Bröllop

  Bröllop >

 • Label-Label Träleksaker

  Label-Label Träleksaker

 • Babyshower>

  Babyshower>

 • Greta Gris>

  Greta Gris>

 • Kreativ>

  Kreativ >

Motivlinser

Motivlinser

Kontaktlinser är vanligtvis något som ger en bättre syn. Kontaktlinser är också något du kan använda om du vill skapa en estetisk effekt och imponera på människor med din outfit. På denna sida hittar du många olika typer av kontaktlinser med motiv för detta ändamål.

Många väljer att använda den här typen av kontaktlinser när de klär ut sig och speciellt i samband med Halloween. Det finns många som väljer att köpa några kontaktlinser med ett speciellt motiv som passar perfekt till deras utklädnad.

Bland annat finns det kontaktlinser som är avsedda att bäras om du klär ut dig till vampyr. Den grå färgen som vissa av våra kontaktlinser har gör dem perfekta till en vampyrdräkt, eftersom vampyrer är kända för sina döda ögon. Det finns många andra typer av kontaktlinser som är perfekta för Halloween-dräkter, exempelvis den röda vargen som bara ser ut som en röd vargs ögon.

Showing 1 - 15 of 15 items

En annan klassiker för både Halloween och Fettisdagen är en orkdräkt. På den här sidan hittar du kontaktlinser som ser ut som en orks ögon. Om du vill vara en annan typ av monster kan du vara ett lite otraditionellt monster, nämligen ett med lila ögon. Du kan naturligtvis hitta den typen av kontaktlinser på denna sida.

Oktoberfest är populärt bland många och till och med så populärt att du kan få speciella kontaktlinser som är gjorda för Oktoberfest-temat. Dessa kontaktlinser har de vita och blå rutorna som kännetecknar den berömda och hyllade oktoberfesten. De passar perfekt för den tyrolska dräkten!