3 månaders kontaktlinser

 • Babyshower>

  Babyshower>

 • Greta Gris>

  Greta Gris>

 • Alla Hjärtans Dag >

  Alla Hjärtans Dag >

 • Bröllop >

  Bröllop >

 • Barnkalas Dinosaurie >

  Barnkalas Dinosaurie >

3 månaders kontaktlinser

3 månaders kontaktlinser

På denna sida hittar du många olika typer av kontaktlinser. De skiljer sig från varandra när det gäller färg, mönster och form. Dessutom skiljer sig kontaktlinserna från varandra genom att de har olika hållbarhetstid.

Många av de kontaktlinser som du hittar på den här sidan kan hålla i upp till tre månader efter att de har öppnats.

I oöppnat skick kan dessa kontaktlinser dock hålla i upp till ett år. Det är bara när kontaktlinserna har öppnats som de håller i tre månader.

Showing 1 - 20 of 20 items

Några av de tremånaders kontaktlinser som du hittar på denna sida har olika motiv och mönster, och det här är några av de saker som lockar till sig mycket uppmärksamhet. Bland annat kan du hitta kontaktlinser som har ett blodfärgat mönster så att det ser ut som om bäraren av linsen har blivit slagen eller på annat sätt har skadats. Dessa kontaktlinser är helt perfekta för ett kostymparty, speciellt om du måste klä ut dig till ett monster, en mamma eller liknande. En annan form som du också hittar på vissa tremånaders kontaktlinser är en cirkelsåg, som kan användas på skräckteman som passar på en Halloween-fest, där kostymen ska vara spöklik.

Om du tittar igenom vårt urval av tremånaders kontaktlinser hittar du också linser som är mer dämpade och som har ett mer diskret utseende. Där hittar du kontaktlinser av typen 'Elektro' i både grönt, rött och blått. Ta en titt och hitta dina nya vackra kontaktlinser idag!