Bröllop

Bröllop

Bröllop

Ditt bröllop är en mycket speciell dag där allt ska vara perfekt. Festbyen har ett stort sortiment av festartiklar som kommer att sätta pricken över i för ditt bröllop.

Du hittar saker för bordsdukningen som gör bordet festligt och färgstarkt. Det kan vara bordskort, servetter eller bordslöpare i precis rätt färg och stil. Vi har också festtillbehör för att dekorera rummet där ditt bröllop hålls, till exempel pompoms i många olika färger.

Om du vill vara kreativ med bordsdukningen har vi också ett stort utbud av färgade band och konfetti till bröllopsbordet. Många av våra festartiklar passar ihop så att du kan hålla en röd tråd genom hela dekorationen, vilket ger ett lugnt och elegant intryck till dina bröllopsgäster.


Festbyens stora utbud av festartiklar för bröllop gör det enkelt för dig att dekorera ditt bröllopsbord själv, medan resultatet ser professionellt ut.

Om du bestämde vilken stil du vill ha för bröllopet redan när du skickade ut inbjudningskorten kan du fortsätta på samma tema. På så sätt skapas en koppling mellan hela processen från förberedelser, bröllopet och bröllopsfesten.

Titta runt och hitta inspiration till ditt bröllop bland våra många olika kategorier av festtillbehör för ditt bröllop.

Showing 1 - 60 of 91 items