Star Wars

 • Babyshower>

  Babyshower>

 • Greta Gris>

  Greta Gris>

 • Alla Hjärtans Dag >

  Alla Hjärtans Dag >

 • Bröllop >

  Bröllop >

 • Barnkalas Dinosaurie >

  Barnkalas Dinosaurie >

Star Wars

Star Wars

De första Star Wars-filmerna (4,5,6) gjordes runt 1980, men är fortfarande otroligt populära bland Star Wars-fans i alla åldrar.

Star Wars Retro är en serie festartiklar som gör att du kan hålla din egen Star Wars-temafest eller barnfödelsedag med alla karaktärer från de gamla Star Wars-filmerna. Star Wars Retro-temat innehåller Darth Wader, Master Yoda och Luke Skywalker som motiv på våra Star Wars Retro-tallrikar, muggar och servetter.

Med Star Wars Retro-temat kan du dekorera både bordet och hela rummet för det stora Star Wars-partiet.

Star Wars The Force Awakens är den sjunde filmen i rad och handlar om tiden efter den 6: e, när Luke Skywalker har försvunnit, och både första ordningen och motståndsrörelsen letar efter honom. Den nya skurken i Star Wars The Force Awakens heter Kylo Ren. Ren letar efter motståndsrörelsens vistelseort och kan inte skona något sätt att hitta dem.

Star Wars The Force Awakens är en serie festartiklar som gör att du kan hålla din egen Star Wars födelsedags- eller temafest, med alla karaktärer från de nya Star Wars-filmerna.

Star Wars The Force Awakens-temat innehåller Kylo Ren, BB-8 och Stormtroopers som motiv på våra Star Wars The Force Awakens servetter, muggar och tallrikar.

Se vårt hela utbud av Star Wars-festartiklar här

Star Wars-filmerna

Vi har alla sett filmerna. Dem, med de många ljussablarna och i en framtida galax. Och vi har alla haft många strider, de coola effekterna och den allmänna spänningen i en miljö som är futuristisk och futuristisk på det absolut bästa sättet. Vissa har till och med en så stor kärlek till filmen att de också vill köpa tillbehör inom samma tema. Och här har du kommit till rätt ställe! Vi har ett stort urval av olika tillbehör, som alla har en sak som huvudtema: Star Wars. Du hittar allt från banners och flaggor till masker och mycket mer i vårt stora urval här.

Dessa typer av Star Wars-tillbehör är perfekta för ett barns födelsedagsfest full av Star Wars-fans. Men det kan också bara vara dekorationer och roliga element för alla pojkar eller herrrum för dem som älskar filmen om framtiden.

Den fantastiska historien om Star Wars

Den första filmen i den långa serien kom tillbaka 1977. Och även då blev miljontals människor förvånade redan efter första gången de såg sedan dess. Och sedan har de hängt på nära håll som fans sedan dess och följt de återstående filmerna i den långa serien full av ljussabel och robotar. Idag finns det så många som nio filmer, och varje garnerad Star Wars-fan har sett dem alla - och förmodligen alla mer än en gång. En av anledningarna till att filmerna blev så populära är den djupa och autentiska berättandet, som är indelat i ett antal olika regioner och själva styrkan. Det senare som du kanske vet från linjen "kan kraften vara med dig" - en absolut klassiker. Egenskaperna är många, men de flesta tänker antagligen på introen, där gula rullningstexter rullar ut på en bakgrund av stjärnor och sätter ramen för hela historien.

Det är inte bara filmer som har producerats som har Star Wars skrivit på dem. Flera spel har också utvecklats där du som karaktär aktivt kan delta i det futuristiska universum och slåss mot de onda med din ljussabel och de många framtidsliknande skjutvapen. Dessa spel har producerats i många år och under de senaste åren har nyare versioner kommit ut. Med utrustning från vårt urval kan du fördjupa dig längre i denna fantastiska värld - så handla idag och bli en del av ditt eget Star Wars-universum.

Showing 1 - 34 of 34 items