My Little Pony

My Little Pony

My Little Pony

Ska My Little Pony vara temat för ditt nästa barns födelsedag? I så fall har du kommit till rätt ställe. Vi har ett brett urval av festtillbehör med en touch av My Little Pony och de fantastiska dekorativa ponnyer som genomsyrar den populära barnserien, som går tillbaka till 1980-talet. Ta en titt på vårt urval.

My Little Pony är något som många barn älskar. Och de många fantastiska karaktärerna har kommit till liv i många olika format: filmer, serier, spel, leksaker och, naturligtvis, dekorationer för din fest. Det finns därför gott om möjligheter att omges av hans absoluta favorittecknad film.

Vårt urval innehåller en mängd föremål som pryds med My Little Pony - inklusive kartongplattor, engångsmuggar och sugrör, som alla är extremt uppenbara för att vara en del av ditt nästa barns fest eller födelsedag.

My Little Pony, har vunnit många barns hjärtan

Inte överraskande har My Little Pony vunnit tusentals barns hjärtan. Det finns i princip sex olika huvudpersoner i serien, som man följer genom tjockt och tunt och som på många sätt är seriens fokus. Först har du Pinkie Pie, som är den allra första ponnyn som introduceras - och därmed av många kallas huvudpersonen. Pinkie Pie är känd som både aktiv och alltid supernöjd. Därefter kommer Applejack, en riktig landsflicka på äkta cowboymode, och Rainbow Dash, som älskar att flyga och är mycket förtjust i de snabba hastigheterna som en hastighetsmobbare. Då har du Fluttershy, som verkligen lever upp till sitt namn (blyg): Hon är onormalt blyg och i allmänhet väldigt tveksam - omedelbart till skillnad från många andra ponnyer. Och slutligen kommer Rarity, ponnyn som går absolut mest upp i mode och dess utseende, liksom Spike, en liten baby drake. Dessutom finns det ett antal mindre betydande karaktärer, som alla hjälper till att göra serien extremt underhållande och därmed en favorit bland många barn. Serien innehåller totalt nio säsonger, och här i Danmark visas dessa på kanaler som Boomerang och Nickelodeon. Du har också möjlighet att hitta avsnitt om streamingtjänster som ditt barn kan komma åt och därigenom se hans eller hennes önskningar när det önskar. Även om serien har rötter tillbaka till 1980 är det bara många år senare att vi i Danmark fick möjlighet att titta på den här serien på våra egna kanaler. Här måste vi förstöra tiden fram till 2013, innan serien om de många ponnierna sändes på danska kanaler.

My Little Pony utvecklades av Hasbro på 1980-talet, men My Little Pony är fortfarande mycket populär bland barn i alla åldrar. My Little Pony har väckts till liv i TV-serier, filmer, spel och leksaker.

Showing 1 - 46 of 46 items